«Ангели Цирку» у Рівному: «Кобзов» здивує містян новим шоу (Фото)

23.09.2017 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Найбільший цирк України - Цирк «Кобзов» - готовий дивувати, радувати і руйнувати стереотипи! У Рівному із 27 вересня до 8 жовтня зустрічайте біля ТЦ «Екватор» шоу нового покоління «Ангели Цирку».

Цирк «Кобзов» - це дійство, що перехоплює подих та не лишає байдужим. Професійні артисти подарують безліч нових вражень та емоцій. Не пропустіть шоу, яке змінить ваш світогляд і дозволить добре провести час із родиною. На Вас чекає:

- небесний балет – захоплюючі подих виступи повітряних гімнастів, що зворушують серця;

- чарівні тварини, серед яких і улюбленець усіх дітей – жирафа Джордан;

- завзяті й веселі клоуни, які проводять на арені неймовірні хімічні досліди, а також поєднують закохані серця;

- ілюзійний атракціон – ефектний і яскравий номер, під час якого на манежі з нізвідки з'являються і зникають люди; - акробати і гімнасти з чуттєвими і надихаючими виступами.

Акомпанемент цьому захоплюючому дійству складуть сучасний світловий і звуковий супровід, спецефекти, а також ексклюзивні костюми від відомих дизайнерів, роботи яких ви могли бачити в таких популярних проектах як «Україна має талант» та «Х-фактор».

Все це варто побачити на власні очі!

Крім того, на території циркового містечка працюють цікаві виставки:

- «Трансформери» – унікальна колекція супергероїв із відомих і всіма улюблених блокбастерів. Їх зріст сягає 2-3 метрів, а вага кожного – близько 150 кілограм.

- «Кімната сміху» дозволить поглянути на самого себе під іншим ракурсом, посміятися від душі й зробити оригінальні фото.

- «Двір циркових тварин», який дарує унікальну можливість помилуватися чотирилапими артистами: жирафою, зебрами, кенгуру. Побачити як за ними доглядають, чим вони харчуються, в яких умовах проживають. Це дуже пізнавально та цікаво!

 «Пізнавальний куточок з плазунами та рептиліями». Ви маєте чудову нагоду зазирнути у світ екзотики. На власні очі побачити як виглядають та дізнатися як живуть плазуни та рептилії. Нові знання та емоції вам гарантовані.

Цирк «Кобзов» – завжди більше, ніж просто цирк!

Придбати квитки і отримати більш детальну інформацію про шоу можна в касах цирку та на афішах, розташованих у місті, або за телефонами гарячої лінії (0 800 505 405, (093) 100 44 77, (098) 100 44 77, (099) 100 44 77.

Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінку у соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews