Озерці та Собіщиці хочуть нормального електропостачання

23.09.2017 11:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині Озерці та Собіщиці хочуть модернізувати електромережі. Про це селяни розповіли депутатам обласної ради, коли ті днями відвідали Володимиреччину.

«У нас є кілька хуторів, де необхідно терміново замінити електроопори, бо вони практично згнили. Це Вельхів, Дуб’є та Городок. Деякі дроти розміщені на деревах, – розповів сільський голова Озерець «батьківщинівець» Олександр Федорук. – Але у відповідь на численні звернення до місцевого РЕМу багато років отримуємо одні лише обіцянки».

А у Собіщицях є нагальна потреба в будівництві нової лінії електропередач на вулиці з кількома десятками новобудов. Утім таке задоволення місцевим жителям не по кишені. Кажуть: за цю послугу потрібно викласти 800 тисяч гривень. Хоча, за їхніми підрахунками, сума була б значно меншою, якби вони могли самі закуповувати необхідні матеріали.

«Ми звернемось до міських, сільських та селищних рад з пропозицією надати інформацію щодо проблем з енергопостачанням у населених пунктів. А на наступну сесію обласної ради запросимо представників ПАТ «Рівнеобленерго», щоб спільно окреслити шляхи вирішення цих проблем, – зазначив голова обласної ради Микола Драганчук, який теж був у складі делегації».

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews