У Литві спортсмен з Рівненщини боротиметься з чемпіоном світу

23.09.2017 13:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

23 вересня у м. Каунас (Литва) у міжнародному турнірі King Of Kings / MMA Bushido братиме участь боєць з Рівненщини. Про це повідомляє сайт Все про спорт з посиланням на кореспондента ERVE.UA.

null
 Фото з сайту Все про спорт

Рівненщину на змаганнях представлятиме голова федерації панкратіону області, Інтернаціональний чемпіон з ММА за версією WAKO-PRO Антон Радько. Спортсмен є представником ліги Real Fight Promotion.

Проти нього виступить багаторазовий чемпіон світу з кікбоксингу і тайського боксу литовець Жиджімантас Рамаска у ваговій категорії 70 кг.

null
 Фото з сайту Все про спорт

Як зазначив Антон Радько, це буде рейтинговий бій. Адже відбуватиметься він на найбільшій арені Прибалтики – Zalgiris Arena, яка вміщує 17 тисяч глядачів.

- Останніх три роки я готуюся без спаринг партнерів, тому виходжу з положення, як можу. Сильні сторони мого суперника – ударна техніка, - розповів Антон Радько.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews