Сімейна пара з Рівненщини розбилася на літаку в Греції

23.09.2017 15:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У регіоні Родопів на півночі Греції одномоторний літак, який вилетів із аеропорту міста Александруполіс і прямував до Румунії, зазнав аварії.

Загиблими виявились жителі Рівненської області, їх знайшли у фюзеляжі літака в ущелині. Тіла витягав загін місцевих рятувальників. Встановлено зв’язок із сином загиблих, та розпочато процедуру репатріації їхніх тіл в Україну.

Що саме спричинило аварію літака, наразі не відомо.

Консул-керівник консульства України в Солоніках Олександр Воронін підтвердив, що вчора в Греції під час падіння одномоторного літаку загинуло подружжя з України.

"Я можу підтвердити, що був факт аварії вчора. Тіла осіб, які загинули, знайдено. Обоє громадяни України. Наразі здійснюється процедура щодо репатріації тіл в Україну", — сказав Воронін.

Зі слів консула, загиблі – жителі Рівненської області. Вже встановлено зв'язок з їхнім сином і з ним же узгоджується процедура репатріації тіл.

Нагадаємо, 22 вересня 2017 року в Греції у гірському районі грецького міста Комотіні розбився приватний літак СТ2К. В результаті аварії загинули дві людини. Відомо, що приватний літак вилетів з аеропорту Александруполіс і прямував до Румунії. Повітряне судно летіло до Бухареста у парі з іншим літаком. Його екіпаж повідомив диспетчерам про втрату зв'язку з бортом.

За матеріалами 5.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews