Адвокатам Муляренка не подобається суддя у справі Приварського

23.09.2017 23:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівненському окружному адміністративному суді почали розгляд позову першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського.

Позивач хоче визнати протиправним та скасувати розпорядження голови Олексія Муляренка, в якому йдеться про притягнення п. Приварського до дисциплінарної відповідальності та його звільнення.

Юрій Приварський до суду не з'явився. Його інтереси представляв Дмитро Троянчук, пояснивши журналістам, що першому заступнику прооперували коліно і тому він не можу бути присутнім на засіданні.

Сторону Рівненської ОДА представляє юрист адміністрації Олександр Ганов та приватна адвокатка Олена Терещенко, яка є радницею голови ОДА та захищала Олексія Муляренка, коли поліця намагалася притягнути його до адміністративної відповідальності.

Представники ОДА попросили залучити до справи третю сторону без самостійних вимог на стороні відповідача — Державне агентство водних ресурсів, оскільки саме на його листи, як зазначили адвокати, посилається у позові Юрій Приварський. Таке ж клопотання надійшло від Держагентства.

Суддя Наталія Друзенко відхилила прохання, зазначивши, що рішення суду не може вплинути на права чи обов'язки агентства, на чому наполягали адвокати ОДА. Одразу після цього Олександр Ганов заявив, що сторона відповідача просить перерву, щоб підготувати клопотання про відвід судді. 

До слова, коментувати ЗМІ своє рішення адвокати ОДА відмовилися, відповівши, що для цього існує прес-служба Рівненської ОДА.

За матеріалами «Рівне Вечірнє».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews