У Міністерстві освіти і науки України визначилися, коли абітурієнти здаватимуть ЗНО

25.09.2017 10:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Міністерство освіти і науки України затвердило календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році, повідомляють на сайті http://osvita.ua.

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 року. Змінити реєстраційні дані учасники зовнішнього незалежного оцінювання зможуть до 2 квітня 2018 року.

Запрошення-перепустки зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках до 30 квітня. Там буде зазначено час і місце проведення тестувань.

До цього ж дня оприлюднять і графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Зареєструватися для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання зможуть окремі категорії осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період. серед них учасники АТО, особи з окупованого Криму та непідконтрольних територій Донбасу). Реєстрація триватиме з 3 до 21 травня.

Інформація про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщена на інформаційних сторінках учасників тестування до 21 червня. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, математики, біології будуть оголосять до 15 червня, з історії України, географії, фізики, хімії – до 21 червня.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів. Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 2 до 11 липня 2018 року за окремим графіком, який має бути затверджений окремо. Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 17 липня 2018 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews