Стали відомі подробиці страшної аварії на трасі «Київ-Чоп»: загинули чоловік та жінка (Фото)

25.09.2017 12:17   Джерело: Національна поліція. Рівненська область
Опубліковано : Марта Білик

Нагадаємо, 24 вересня на міжнародній трасі «Київ-Чоп» сталася ДТП. Зіткнулися автомобілі «Renault Kangoo» та вантажівка «МАН». Чоловік та жінка загинули на місці, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото з сайту Національної поліції. Рівненська область

Як стало відомо, поблизу села Ситне Радивилівського району 41-річний киянин, водій автомобіля «Renault Kangoo» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН», за кермом якого перебував 33-річний мешканець Львівської області.

Унаслідок ДТП кермувальник та 39-річна пасажирка «Renault Kangoo» загинули на місці. Водій вантажівки тілесних ушкоджень не отримав.

null
Фото з сайту Національної поліції. Рівненська область

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють усі обставини автопригоди. Наразі проводиться експертиза автомобілів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Національна поліція. Рівненська область