Хірурги з «Інституту серця МОЗ України» діагностували рівнян

28.09.2017 06:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Вчора, 27 вересня, у Рівненському обласному клінічному лікувально-діагностичному центрі ім.В.Поліщука працювали хірурги з «Інституту серця МОЗ України». Впродовж дня дві бригади лікарів Інституту серця на чолі з завідувачем відділення лікування ішемічної хвороби серця, карlіохірургом вищої кваліфікаційної категорії, кандидатом медичних наук Віктором Шевченком обстежували та консультували мешканців Рівненської області. Під час прийому пацієнти могли зробити ультразвукове дослідження серця та отримати консультативний висновок кардіохірурга. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук головний лікар лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука Роман Шустик.
Він повідомляє, що співпраця Рівненського діагностичного центру та «Інституту серця» тривала і має постійний і системний характер. На базі Рівненського діагностичного центру діє Рівненська філія ”Інституту серця МОЗ України”, а колеги з Києва приїжджають до Рівного кожних два-три місяці. Охочих потрапити на прийом багато, адже такий формат лікування дозволяє не їхати зайвий раз до столиці, а отримати попередню діагностику та консультації на місці у Рівному. Тому пацієнти можуть записуватися на прийом до столичних хірургів вже зараз у Рівненській філії ”Інституту серця МОЗ України” й обов’язково потраплять на огляд під час наступного візиту фахівців.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews