У Гощі швачки заробляють по 7 тисяч. Інвестор обіцяє спорудити комфортний гуртожиток

Вже 10 років поспіль у Гощі успішно реалізується інвестиційний проект «Фапомед Україна».

28.09.2017 10:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Питання створення нових робочих місць обговорювали під час чергової зустрічі голова Гощанської РДА Юрій Ковальчук із директором компанії ТОВ «Фапомед Україна» Ролфом Куллманном. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Фото з мережі Інтернет

Наразі на підприємстві працює 233 швачки. Сприятливий інвестиційний клімат в районі та вдалі бізнес-проекти дали змогу підприємству стати лідером у виробництві одноразового медичного одягу, що реалізується на європейських ринках. Про це свідчить сертифікат якості, отриманий в Україні та підтверджений українськими спеціалістами в Португалії.
Новий позитивний етап розвитку компанії дав змогу вже підвищити розмір заробітної плати на 13%. За словами Ролфа Куллманна швачка сьомого рівня отримує 7200 грн. У перспективі – подальше поетапне зростання рівня оплати праці.

Окрім цього директор «Фапомеду» повідомив, що новим інвестиційним проектом компанії є будівництво гуртожитку для тимчасового проживання працівників, яке заплановано здійснювати за власні кошти підприємства. Таку ініціативу всіляко підтримує місцева влада.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews