У Рівному відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти

30.09.2017 10:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В урочистій атмосфері в залі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру педагогів області привітав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

«Сьогодні ми є свідками того, як змінюється ставлення влади до освіти. Днями Президент України підписав Закон «Про освіту». Це – одна із головних реформ, бо від жодної іншої реформи майбутнє країни не залежить так, як від освітньої. І саме тому немає більш важливої справи, ніж будівництво шкіл та забезпечення їх сучасними технологіями», – зазначив Олексій Муляренко.

null
 Фото прес-служба РОДА

Керівник ОДА нагадав, що цьогоріч на Рівненщині відкрили три потужних навчальних заклади – Шпанівську школу у Рівненському районі, Горбаківську в Гощанському та в селі Глинне Рокитнівського району. Усі ці школи були довгобудами, на відкриття яких жителі сіл чекали десятки років. А невдовзі планується відкриття ще декількох нових навчальних закладів – у селі Корнин Рівненського району, Пісків Костопільського та Степангород Володимирецького району.

null
 Фото прес-служба РОДА

Олексій Муляренко висловив педагогам вдячність за їх працю та вручив державні нагороди, подяки Міністерства освіти і науки та грамоти облдержадміністрації.

Зокрема, директор Рівненської Малої академії наук учнівської молоді Олександр Андрєєв отримав відзнаку про присвоєння йому звання «Заслужений працівник освіти України».

null
 Фото прес-служба РОДА

Командир роти – старший офіцер-вихователь Острозького обласного ліцею-інтернату Юрій Збаровський одержав чергове військове звання «Підполковник».

null
 Фото прес-служба РОДА

Від освітньої профспілки нагороду отримав й начальник управління освіти і науки ОДА Григорій Таргонський.

Виступи творчих колективів області стали для присутніх мистецьким подарунком.

null
 Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews