Премію ім. Валер’яна Поліщука вручили Михайлу Степанюку та Лідії Гольонко

30.09.2017 17:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

 

 Свічу пам’яті, приурочену 120-ій річниці від дня народження письменника-земляка Валер’яна Поліщука та 80-ій річниці Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років, запалили 29 вересня у Літературному музеї Уласа Самчука в Рівному.

null
Фото Анни Лимич

Премія ім. Валер’яна Поліщука у 2017 році дісталася Михайлу Степанюку та Лідії Гольонко. Голова Рівненської обласної організації НСПУ Ірина Баковецька вручила переможцям дипломи літературної премії ім. Валер’яна Поліщука.

null
 Фото Анни Лимич

Під час заходу виступили як самі дипломанти, так і колеги по перу: Євген Шморгун, Петро Велесик, Вікторія Климентовська та пластовий сеньйор Володимир Русанов.

null
 Фото Анни Лимич

Поезії Валер’яна Поліщука читали учні Здолбунівської загальноосвітньої школи №3. Після завершення літературного заходу присутні розламали хлібину в пам'ять про видатного письменика Валер’яна Поліщука та загиблих під час сталінських репресій.

null
 Фото Анни Лимич

 

null
 Фото Анни Лимич

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews