Смаколики, пам’ятні фото та музичний драйв: як рівняни розважалися на Бульба-фесті? (Фото)

02.10.2017 12:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Протягом двох днів,  30 вересня та 1 жовтня, на Рівненському стадіоні «Мототрек» проходив Всеукраїнський фестиваль-ярмарок «Бульба-фест». Даний захід вже в котре зібрав товаровиробників, представників закладів харчування, а також фермерів Рівненщини та інших регіонів України.

null

Фестиваль-ярмарок відбувається в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій», за участі Управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації, івент-агенції «Мегаподія», громадської організації «Рівняни» та депутата Рівненської міської ради Романа Яворського.

null

Отож, ярмарок, фуд-зона, насичена концертна програма  – таке наповнення двох днів заходу пообіцяли організатори. Зокрема, очікували приїзд декількох сотень товаровиробників з усієї України, з колоритними вишиванками, унікальними речами власного виробництва та ексклюзивними виробами. І не розчарували гостей фесту.

null
 
null
 
null

Протягом двох днів з 9 до 21 години рівнян та гостей міста розважали насиченою різноманітними заходами програмою, презентаціями, конкурсами, караоке  та іншими цікавими забавами. Аби не сумували і маленькі відвідувачі, організатори подбали про аніматорів, безкоштовні батути та етно-ігри. А фантастичні фотозони не дозволяли минути навіть тих, хто не любить фотографуватися.

null

Хедлайнерами цьогорічного Бульба-фесту стали колектив з народу «Лісапетний батальйон» та відомий український гурт «Фіолет, окрім відомих виконавців публіку розважали творчі колективи з усієї області. Ось як коментують захід відвідувачі:

null

«Десятки торгівельних точок, смачних напоїв та фотозон – наробили близько сотні фоток. А ще затишною була атмосфера: безліч посмішок, «вогників у очах» та щирих людей.

Проте який фест без музики? Розігрівали нас сьогодні місцеві гурти та «Фіолет». Це було хітово та драйвово! Бульба Фест зробив мій день!» - розповіла Юлія.

null

«Атмосфера на фесті була просто супер – затишна та приємна. Навколо багато усміхнених облич, тому сумувати нам не довилося. Релаксували з подругами. Звісно, погода була суровою, не те, що вчора, але нас зігрівали гарячі напої. Нафотографувалися, адже було ну дуууже багато фотозон. А виступ гурту «Фіолет» - це був просто шик. Дякую організаторам за такий чудовий фест» - прокоментувала захід Марія з Здолбунова.

null

Слід зазначити, що  фестиваль-ярмарок «Бульба-фест». Відбувається в Рівному вже в друге і користується високою популярністю. Вхід на фестиваль був безкоштовний.

Матеріал наданий Олександром Войцеховським.

Фото Юлії Григорук та Марії Бондар.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews