Саакашвілі у Рівному. Гарячий репортаж з Майдану Незалежності

03.10.2017 19:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

У Рівному на майдані Незалежності люди чекають на зустріч з лідером Руху нових сил Міхеїлом Саакашвілі. Той запізнюється. Народу нетерпеливиться. Та й погода не тепла, щоб довго очікувати. Над головами майорять прапори Руху нових сил, державні прапори України та чорно-червоні УНСО. Присутні на Майдані представники політичних сил Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, «Громадянської позиції» Анатолія Гриценка, хлопці з УНСО та інші, хто хоче нормально жити і знає, що для цього треба об’єднуватися.

null
 Фото - Наталя Рівненська

 

null
 Фото - Наталя Рівненська

 

null
 Фото - Наталя Рівненська

Появляється нарешті Михеїл Саакашвілі. Виглядає, щоправда, трохи замерзлим. Проте не виголошує довгої промови, а зразу до діла: витягує вже приготовлене заздалегідь Звернення до Президента України і зачитує, кожен пункт по ходу коментуючи.

null
Фото - Наталя Рівненська

У зверненні перераховуються всі нещастя й біди нашого буття. Що зростання ВВП смішне, інфляція, зниження рівня життя, політична криза, а у народу до чинної влади – менше 10% довіри. В країні серйозна соціально-економічна і політична криза. Тому закликає Президента України негайно реагувати і вжити кардинальних заходів.

null
Фото - Наталя Рівненська

Про ці заходи не раз говорилося. Це, передусім, нарешті сповнити обіцянку та арештувати своїх друзів. А саме – Кононенка, Грановського, Ахметова, Пінчука, Фірташа. А для цього треба створити нормальні суди, не корумповані.

null
Фото - Наталя Рівненська

У Зверненні Саакашвілі закликає чинного Президента  продати свої активи. І не своїм кумам, а шляхом прозорого продажу. Ще прозвучав заклик розпустити Верховну Раду, яка себе вичерпала. Та коли вже діло до виборів, то закликав не повторювати помилок Віктора Ющенка. Охендовський з ЦВК має піти! Йшлося і про створення антикорупційного суду. Це одна з головних вимог.                                                                                                          

null
Фото - Наталя Рівненська

Пройшовся лідер Руху нових сил, якого, до речі, представили як екс-Президента Грузії, і по головній спецслужбі країни – СБУ. «Потрібна реальна спецслужба, а не ця служба бариг України!» – сказав він.

null
Фото - Наталя Рівненська

А Президенту Порошенку сказав: «Ви маєте піти у відставку!»

Завершив своє слово закликом гуртуватися і 17 жовтня прибути на всеукраїнський мітинг до Києва під стіни Верховної Ради.

null
Фото - Наталя Рівненська

Дочитавши звернення, Міхеїл Саакашвілі на авансцені не затримався – пішов в народ. У прямому розумінні цього слова: опинився всередині маси людей, яка його щільно замкнула в кільце і засипала питаннями. Більше ніхто не виступав. Мітинг завершився. Лиш хвилююча патріотична пісня «Не спи, моя рідна земля» закликає до активних дій.

null
Фото - Наталя Рівненська

Люди розтікаються з Майдану, де мимо стражів порядку, які ще несуть свою службу, одиноко розгулює дивний карнавальний тип у костюмі полярного пінгвіна.

null
Фото - Наталя Рівненська


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews