Олексій Муляренко: «Необхідно визначити державну частку майна Радіозаводу»

04.10.2017 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Під керівництвом голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка відбулась нарада щодо подальших кроків розпорядження державною власністю майна «Рівненський радіотехнічний завод»

Участь у засіданні взяли керівники обласної прокуратури, Фонду держмайна, ДФС, Нацполіції. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Фото РОДА

Так, нині державі належать пакет 50 % плюс 1 акція Радіозаводу разом з майном. Наприкінці вересня цього року обласне бюро технічної інвентаризації зареєструвало за Радіозаводом право власності на 7 об’єктів нерухомості.

Разом з тим, за підприємством числяться й борги у сумі 6,5 мільйонів гривень, які можна повернути після відчуження майна.

«Зараз необхідно зрозуміти, що кому належить. Потрібно чітко визначити, де державна частка. Адже її в перспективі можна запропонувати інвестору для промислового виробництва, де можна створити більше 1 тисячі робочих місць», – зазначив Олексій Муляренко.

Тож одним із варіантів досягнення такого результату, на переконання голови Рівненської ОДА, можуть стати наступні кроки – призначення ліквідатора підприємства, проведення зборів акціонерів. Далі – створення інвентаризаційної комісії, яка оцінить майно Радіозаводу та технічно виокремить державну частку.

Ще одне питання, яке розглянули на нараді, – це ситуація із собачим розплідником на території Радіозаводу. Нині там знаходиться 380 собак породи тибетський мастиф.

«Виконавча служба має швидше виконувати рішення суду та ефективніше працювати з міською владою. Тварини потрібно якнайшвидше вивезти, аби мешканці Рівного спокійно спали, а студенти вчилися», – звернувся до присутніх Олексій Муляренко. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews