Cуб'єктивний журналіст Остап Дроздов презентував свою книжку в Острозі

06.10.2017 15:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Зустріч із журналістом і з письменником, піонером суб’єктивної журналістики в Україні відбулася у приміщенні Острозької районної бібліотеки. Як пише Район. Острог – у затишній атмосфері, адже аудиторія на презентації книги «№2» була невеликою, близько 25 осіб. Проте це не вплинуло на якість зустрічі, бо спілкування про ті наболілі проблеми, які є в нашій країні, було щирим і відвертим.

null
Фото Острог. Район

 «Хтось може проклинати теперішній морок за підвищення пенсії на вісім гривень. І має на це підстави. Чому це замовчувати? Треба просто говорити з країною, як із людиною, і моя країна тут є особою. Вона є істотою, і коли вона заслуговує, то ти просто обіймаєш і любиш її. Цей текст закінчується словами: «Я звідси нікуди не поїду, тому що я хочу бути тут. Коли моя країна знайде мене, щоби полюбити», – розповів  Остап Дроздов під час презентації, повідомляє Острог.Інфо.

Нагадаємо, що пан Дроздов презентував свій роман напередодні в Рівному і розмова з читачами та всіма, хто прийшов на цю зустріч була така ж щемка й наповнена змістом, тривогою за майбутнє нашої країни, як і в Острозі.

null
Фото Острог. Район

Роман Остапа Дроздова був виданий у «Видавництві Анетти Антоненко» на початку травня. Дії у романі розгортаються від початку ХХ століття до «дня завтрашнього» на території Львова та Австралії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews