У Рівному відбудеться Перший хакатон креативного підприємництва

07.10.2017 11:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Національний університет водного господарства та природокористування в рамках проекту «Visegrad Urban Creativity Clusters Network» розпочинає збір учасників Першого хакатону креативного підприємництва, який відбудеться 13–15 жовтня 2017 року.

Хакатон — це можливість у триденний термін знайти собі команду та вистрелити зі своєю ідеєю у сфері креативного підприємництва або ж приєднатися до іншої.

Ключовим елементом запропонованих учасниками проектів є творчий підхід та інновації. Вони мають бути орієнтовані на розвиток можливостей міста і спільнот у ньому. Також необхідно, щоб ідеї могли бути монетизовані, втілені в життя.

Щоб взяти участь, необхідно до 10 жовтня зареєструватися, заповнивши цю форму.

Із зареєстрованих учасників будуть сформовані команди, які за 48 годин нон-стоп роботи над своїм проектом пройдуть шлях від ідеї до прототипу. Міжнародні та вітчизняні експерти з креативних індустрій у ролі менторів допоможуть подолати цей шлях максимально ефективно і швидко. Серед партнерів: фахівці із товариства “Вілла Деціуша” (Польща), Злінського креативного кластеру (Чехія), Creative Industries Kosice (Словаччина) та Digital Factory (Угорщина).

Головним призом для команд-переможців Хакатону є творча експедиція країнами Центральної Європи, а саме міста Люблін, Краків, Злін, Братислава, Будапешт, Кошице, Львів.

На учасників та гостей Хакатону чекатимуть цікаві знайомства та море спілкування під час Design Shelter Weekend, на якому будуть представлені місцеві креативні виробники, смачна вулична їжа та багато креативу.

Проект здійснюється за підтримки Міжнародного вишеградського фонду та Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews