У російських соцмережах видають підробні документи

08.10.2017 08:35   Джерело: Патрульна поліція Рвного
Опубліковано : Марта Білик

7 жовтня в обід патрульним надійшло орієнтування про те, що водій автомобіля «Ford Mondeo» може бути причетним до вчинення адміністративного правопорушення. Інформація не підтвердилась, однак під час перевірки документів 29-річного водія інспектори виявили ознаки підробки посвідчення, виданого минулого року, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

Правоохоронці помітили нехарактерний відтінок документу для посвідчення водія, які видавалися у той період. Під час перевірки документа через базу інспектори встановили, що посвідчення водія громадянин ніколи не отримував. А номер і серія документа належить іншій людині з іншою водійською категорією.

Згодом водій розповів, що звернувся до невідомого чоловіка, оголошення якого знайшов у мережі «Вконтактє», який і «допоміг» отримати водійське посвідчення. За свої послуги невідомий отримав платню у розмірі 300 євро. Сам водій з невідомим не зустрічався, позаяк перебував за кордоном. Гроші невідомому передавала теща, забирала посвідчення відповідно вона ж.

Оскільки у вказаних діях вбачаються ознаки правопорушення передбаченого ст. 358 (Підроблення документів) ККУ, патрульні здійснили реєстрацію події на лінію 102. Документ вилучили слідчі Рівненського відділу поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Патрульна поліція Рвного