Рівнян запрошують на «Фотовернісаж на Покрову, 2017» (Анонс)

09.10.2017 06:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14 жовтня о 15:00 в Рівненському МБК на вул. Соборна, 3д, відбудеться урочисте відкриття виставки та нагородження переможців 12 Міжнародного Салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2017». 

У Салоні «Фотовернісаж на Покрову, 2017» взяли участь 268 авторів з 40 країн світу, які надіслали понад 4 тисячі світлин. З них міжнародне журі у складі Валеріо Періні (Італія), Гарік Аванесян (Чехія) та Сергій Бондарук (Україна) відібрали найкращі. 

Переможці конкурсу отримають понад 100 нагород, серед яких - дипломи Салону, НСФХУ, УкрФото, клубу «Простір-Фото», GPU, блакитні стрічки FIAP, а також бронзові, срібні, золоті медалі Салону, УкрФото, GPU та FIAP. Нагороду «BENU SEN MEMORIAL AWARD» за краще фото в номінації «Фото-Арт» отримає українська фотомайстриня з Києва Ольга Кузнєцова. Гран-Прі – бронзова статуетка «Птах, що летить» – цьогоріч відлетить до корейського фотографа Pyo Sok, а кращим автором Салону, який набрав найбільшу кількість акцептів – 19 та 3 нагороди, став італієць Massimo Zanotti. 

На свято фотографії завітають фотомайстри з різних куточків України та закордону, яких привітають співачка Рівненського МБК Іванна Місюк, провідна солістка Рівненської облфілармонії Анастасія Янцур та юний виконавець Назар Власюк.

Автори кращих світлин та кожен, хто з фотоапаратом, візьмуть участь у лотереї «Фортуна на Покрову» з призами від партнерів проекту компанії «Профото», студії «У фарватері істин» та інших.

Також усі матимуть змогу пригоститися великим фірмовим смачнющим тортом до ласкавої кави. Ведучі заходу - Зоряна Крохмалюк та Вячеслав Білецький. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews