Рабинович: Правильний для України - шлях миру, а не шлях безперервної війни, ненависті і дурості

11.10.2017 20:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Юристи Служби безпеки України підготували законопроект про обмеження візитів в Російську Федерацію політикам, чиновникам, представникам органів місцевого самоврядування та громадським діячам. У свою чергу, секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що в разі визнання Росії країною-агресором туди зможуть їздити лише розвідники і шпигуни.

Цю ініціативу силовиків прокоментував народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович.

Політик підкреслив, що його не цікавлять гасла влади: «Мене цікавить економіка і те, що люди вже дуже скоро шматка хліба не зможуть собі купити».

«Найбільші інвестиції, на жаль, для української влади, в цьому році прийшли в Україну з Росії. Більш того, вони рекордні - наші гастарбайтери принесли до держбюджету понад 4,2 млрд », - нагадав Вадим Рабинович.

«Я не знаю, що ще ці можновладці хочуть накоїти, але діють вони за одним принципом« чим гірше, тим краще ». Напевно, мова йде не про виживання країни і її людей, а про гарний настрій купки політиканів, які привласнили собі право вершити долю держави », - вважає народний депутат.

При цьому Вадим Рабинович поцікавився, «як бути з тими українськими хлопцями, які сьогодні знаходяться в російських в'язницях?»

«Той же Микола Карпюк, інші. Виходить, ми ставимо жирний хрест на всіх наших полонених, на всіх, хто постраждав у цій війні? Я був в Росії два рази - один раз на весіллі дочки, іншим разом зустрічався з Карпюком, і я цього ніколи не приховував. Тепер, виходить, я не зможу цього робити? »- обурився політик.

«Тому поданий у Верховну Раду законопроект вважаю недалекоглядної ідеєю. Він написаний «на всякий випадок» і є категорично невірним. Сьогодні як ніколи треба шукати і знаходити шляхи світу. Єдино правильний для України сьогодні - шлях світу, а не шлях безперервної війни, ненависті і дурості », - резюмував лідер партії« За життя »Вадим Рабинович, нагадавши, що« навіть столітні війни завжди закінчувалися миром ». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews