У Рівному вручатимуть премію «Люди року Рівненщини-2017» (Фото)

12.10.2017 06:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному 30 жовтня відбудеться головна патріотична подія – Премія «Люди Року Рівненщини-2017» в рамках загальнонаціональної програми «Люди XXI століття».

Захід пройде у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі та нестиме патріотичний характер. Тема події: «Україна – це ти», а гасло - «Сильна, вільна, незалежна Україна». Організатори кажуть, що захід має на меті підтримати патріотичний дух та відзначити людей, які своєю повсякденною працею допомагають нашій країні повернути мир та економічну стабільність.

У програмі - почесне нагородження волонтерів, громадських діячів та героїв АТО, неймовірні історії яких гості події дізнаються з відеосюжету, представленого на екрані в день церемонії нагородження. 

Крім того, у рамках заходу пройде благодійна акція «Бог у серцях». На Премії «Люди року» буде розіграно цінний подарунок від ювелірного дому «Zarina» серед учасників благодійної акції. Також у всіх бажаючих відвідати головну подію року буде можливість придбати благодійні квитки на захід вартістю від 100 грн.

Кошти з продажу квитків та зібрані на кошти на благодійній акції «Бог у серцях» будуть перераховані на лікування військовому – Євгену Міщуку, про якого вже розповідали журналісти ТСН:  

Організатори також планують відвідати притулки для дітей і обіцяють організувати цікаві акції малюкам у період новорічних свят. Отож, відвідавши подію, ви долучаєтесь до благодійної справи.

Патріотичну подію прикрасять відомі артисти: фронтмен гурту «Мотор`ролла» Сергій Присяжний та співачка Христина Панасюк, учасниця телепроекту «Голос країни» Анастасія Янцур, гурт «Резус блюз» та Інна Кириченко, солісти народного ансамблю бального танцю «Флеш» Дарина Гриценюк та Сергій Рабченюк, а незабутні враження подарує «Театр Мод».

Упродовж дійства гостей розважатимуть Костя Тарантінофф а Марія Злата. Крім того, на заході очікують представників державно-політичної, фінансово-економічної та дипломатичної сфери, громадського та військового корпусу, зірок української естради, представників мас-медіа.

Світський прийом премії «Люди року Рівненщини-2017» відбудеться в Sky Bar «Manhattan».

За матеріалами http://takeinfo.net 

null
Фото takeinfo.net  

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews