На Рівненщині інвестор планує розширити виробництво

12.10.2017 09:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

11 жовтня голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зустрівся з представниками ТОВ «Українські лісопильні», які готуються до відкриття свого підприємства на Сарненщині. На виробництві вже запустили лінію сортування сухих пиломатеріалів. Окрім того, на роботу влаштували понад 100 працівників - операторів, водіїв, електриків та менеджерів,  зазначає очільник області на своїй сторінці в Фейсбук.

null
Фото з сторінки Олексія Муляренка в Фейсбук

Планується, що продукція «Українських лісопилень» не тільки експортуватиметься за кордон, а й орієнтуватиметься на місцеві деревообробні підприємства. Також очільник області доручив своєму заступнику Iгорю Tимошенку спільно з обласним управлінням лісового та мисливського господарства вивчити можливість забезпечення потреби виробництва коштом місцевих підприємств лісового господарства.

Під час зустрічі стало відомо, що інвестор не збирається зупинятися на досягнутому і планує будувати ще один подібний завод в селі Немовичі Сарненського району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews