Цієї ночі пожежу у Рівному гасили 15 вогнеборців (Фото)

12.10.2017 13:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Цієї ночі, 12 жовтня, рівненським рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Нестерова.

По прибуттю рятувальників за вказаною адресою вогнем була охоплена покрівля житлового будинку. Оперативно провівши бойове розгортання, вогнеборці подали на гасіння пожежі два водяних стволи та швидко локалізували загоряння. О 02:47 пожежа була локалізована, а о 04:20 повністю ліквідована.

null
Фото: ГУ ДСНС в Рівненській області

Жертв та постраждалих немає. Вогнем знищено облицювання та оздоблення житлового будинку. До ліквідації пожежі було задіяно 3 одиниці техніки ДСНС та 15 вогнеборців. Причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

У зв’язку зі стрімким збільшенням кількості пожеж, рятувальники вкотре закликають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах, дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки, та привчати до цього своїх дітей. Тільки це вбереже ваше майно та найголовніше оселю від вогню та матеріальних збитків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews