Рівненщина: до влади ходять прохачі. Хто стукає – тому відчиняють

12.10.2017 22:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Мешканці Радивилівського, Сарненського, Рівненського, Здолбунівського районів та міста Острoг прийшли на прийом до заступника голови Рівненської ОДА Віталія Ундіра зі своїми проблемами.

З чим люди йдуть до влади? За допомогою. Просять допомоги у вирішенні земельних, соціальних і житлових питань, а також –забезпечення ліками.

null
Фото РОДА

Так, мати-героїня з Рівненського району просила сприяння у виділенні земельної ділянки під будівництво. Посадовець дав доручення Рівненській РДА тримати це питання на контролі та всіляко допомагати у його вирішенні.

Звернулися громадяни щодо виплати державної соціальної допомоги та допомоги на утримання дітей, комунальних проблем, покращення житлових умов. Проте більшість звернень усе ж стосувалися земельних питань.

Як запевнив Віталій Ундір, всі озвучені питання будуть вивчені відповідними службами і у визначений термін людям будуть надані відповіді.

null
Фото РОДА

Нагадаємо, аби потрапити на прийом до керівництва облдержадміністрації, потрібно попередньо записатися.

Для цього можна зателефонувати за номером (0362) 695-269 або ж звернутися за адресою: м.Рівне, майдан Просвіти, 2, кабінет 107.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews