У Рівному пройшов турнір з панкратіону

13.10.2017 08:02   Джерело: Все про Спорт
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Відкритий чемпіонат Рівненської області з панкратіону у двох розділах: "Греплінг" та "Фул/ММА" прийняв понад 200 спортсменів з 16 команд, повідомляє сайт Все про Спорт

За правилами греплінгу дозволена будь яка тактична перевага над суперником в партері. Бійці можуть застосовувати  кидки і звалювання, а також больові та прийоми удушення, що змушують суперника здатись. Фул/ММА- це розділ панкратіону, що поєднує в собі усі легальні спортивні техніки з ударного та борцівського арсеналу єдиноборств.

null
Фото з сайту Все про Спорт

- Саме в панкратіоні, як в національному неолімпійському виді спорту, знайшли своє "законне" визнання бразильське джиу-джитсу та греплінг, яке ми розвиваємо в Рівному вже 8 років. Проведення цього турніру і кількість учасників - понад 200 - це показник рівня єдиноборства, що стрімко розвивається, - розповіла головний секретар змагань Олена Ліснічук.

null
Фото  з сайту Все про Спорт

За підсумками змагань командні місця Чемпонату розділили між собою кращі клуби:

У розділі греплінг:

  1. СК "Спортивна нація" м. Фастів
  2. СК "COPACABANA RIVNE" м.Рівне
  3. СК "Воїн" м.Луцьк У Розділі

Фул/ММА:

  1. СК "Воїн" м.Луцьк
  2. СК "Берсерк" м.Сарни/м.Дубровиця
  3. СК "Удар" м.Рівне

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Все про Спорт