Нащадки повстанців отримали нагороди своїх дідів

У переддень 75-річчя УПА, Дня захисника України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці

13.10.2017 22:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Герої різних поколінь отримали нагороди за служіння українському народу – відзнаки вручили учасникам АТО і ветеранам УПА. Також відновлені за зразками нашого земляка Ніла Хасевича повстанські нагороди передали нащадкам героїв УПА, які загинули, так і не отримавши їх.

Відзнаки було вручено під час урочистостей з нагоди Дня захисника України, Дня українського козацтва, 75-ї річниці створення УПА та свята Покрови Пресвятої Богородиці. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
 Фото РОДА

Голова ОДА звернувся до військовослужбовців та ветеранів УПА під час нагородження до Дня захисника України, яке в урочистій атмосфері відбулося в обласному музично-драматичному театрі.

null
 Голова РОДА Олексій Муляренко. Фото РОДА

«Сьогодні ми згадуємо всіх українських героїв, починаючи від козаків, славетних бійців УПА і до нинішніх воїнів, які все ще відстоюють незалежність у війні на Сході. У цей день ми схиляємо голови перед загиблими», – зазначив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

null
 Фото РОДА

 

null
Ветеран УПА Василь Кирилюк. Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews