Рівненський бізнес повинен найкраще розвиватися, бо має для цього всі умови

13.10.2017 23:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Рівненська область – у трійці областей з найкращим бізнес-кліматом в Україні. Про це на свої сторінці у Фейсбук заявив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

null
Фото зі сторінки Олексія Муляренка у Фейсбук

Як зазначив очільник області, рейтинг регіонального індексу ділового клімату для всіх регіонів України склали на основі опитування підприємців. Це означає, що місцевий бізнес довіряє обласній владі.

Окрім того, на Рівненщині створена «зелена вулиця» для залучення інвестицій. Тож згадав Олексій Муляренко. Згадав він і про майбутнє відкриття «Українські лісопильні» в Костополі, що стане одним із найбільших деревообробних підприємств в Україні, іноземна інвестиція в яке складає 25 мільйонів євро.

Протягом останнього року у Рівненській ОДА спростили умови реєстрації та ведення бізнесу, а між Рівненською ОДА та громадськими об’єднаннями підприємців налагодили тісну співпрацю.

- Вважаю, що залучення додаткових інвестицій в нашу область є надзвичайно важливим. А тому й надалі, обласна влада буде максимально сприяти як зовнішнім, так і українським інвесторам для комфортного ведення їхнього бізнесу на Рівненщині, - зазначив Олексі Муляренко.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews