Прокурор Рівненської області має зарплату понад 60 тисяч гривень

14.10.2017 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
 

Шістдесят три тисячі гривень - саме таку зарплату у вересні нарахували головному прокурору Рівненської області Богдану Подубинському. Таку інформацію обласна прокуратура надала у відповідь на запит видання «Українські новини». 

Інформація про оклад, надбавки та премію прокурора в документі відсутня. Також не зазначено, яка сума коштів нарахована прокуророві з урахуванням податків і зборів. Згідно даних обласної прокуратури, зарплата п. Подубинського за серпень становила 63,5 тис гривень.

Нагадаємо, Богдана Подубинського призначили головним прокурором Рівненської області 13 квітня 2017 року.

Народився майбутній прокурор 29 квітня 1963 року в м. Стрий Львівської області. У 1988 році закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка.

Богдан Подубинський обіймав такі посади: робітник складу Стрийської суконної фабрики Львівської області, служба в Збройних Силах, юрисконсульт управління громадського харчування Стрийського міськвиконкому Львівської області, юрисконсульт Стрийської макаронної фабрики. Діяльність в органах прокуратури розпочав у 1989 році на посаді стажиста слідчого прокуратури міста Стрий Львівської області.

Потім працював на таких посадах: прокурор, старший прокурор відділу нагляду за слідством в органах прокуратури, внутрішніх справ та дізнанням слідчого управління прокуратури Львівської області, заступник начальника відділу нагляду за додержанням законів спеціальними підрозділами по боротьбі з організованою злочинністю слідчого управління прокуратури Львівської області, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами дізнання і слідчими органів внутрішніх прав слідчого управління прокуратури Львівської області, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами внутрішніх справ і податкової міліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства слідчого управління прокуратури Львівської області, прокурор Галицького району м. Львова Львівської області, заступник прокурора Львівської області – начальник управління підтримання державного обвинувачення та захисту інтересів громадян і держави в судах, заступник прокурора Львівської області – начальник управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, заступник прокурора Львівської області, заступник директора Львівської філії державного підприємства "Документ", директор Львівської філії державного підприємства "Документ", прокурор Херсонської області, перший заступник прокурора Тернопільської області.

До призначення на нинішню посаду працював першим заступником прокурора Львівської області.

Нагороджений медаллю «За працю і звитягу», нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України».

За матеріалами http://takeinfo.net

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews