У Здолбунові пройшов розіграш Кубку ДЮЛАФ з флаг-футболу серед дитячих команд «Кубок Орла»

22.10.2017 22:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

21 жовтня у Здолбунові пройшов розіграш Кубку ДЮЛАФ з флаг-футболу серед дитячих команд «Кубок Орла».

У першому матчі перемогу з мінімальною перевагою у одно очко здобули “Монархи” із Рівного. Вони перемогли досить потужну команду з флаг-футболу “Вінницьких Вовків”. Рахунок у цьому матчу теж найменьший, що було зафіксовано у змаганнях ДЮЛАФ – 7:6.

У другому матчі грали “Вовки” та здолбунівськи “Орли”. Тут вже “Вовки” взяли умовний реванш і перемогли “Орлів” з рахунком 20:0. Це дало вінничанам три турнірни очки у двох матчах. Таку ж кількість очок вже мали переможці попереднього матчу “Монархи”. Отже, володар “Кубку Орла” визначався у наступній грі.

У третьому поєдинку зішлися сусіди – “Монархи” із Рівного та “Орли” із Здолбунова. Рівняни виявилися сільнишими, і це показав остаточний рахунок – 34:18 на користь “Монархів”. Таким чином, “Монархи”, здобувши дві перемоги у двох матчах турніру та шість очок, стали володарями “Кубку Орла” у сезоні 2017 року. З чим і вітаємо гравців, тренерів та вболівальників “Монархів”!

У турнірній таблиці Чемпіонату ДЮЛАФ з флаг-футболу серед дитячих команд відразу три команди – “Hammerers”, “Монархи” та “Вінницьки Вовки” – мають однакову кулькість очок – по 9. На першій сходинці “Молотобійці” за більшою кількістю набраних у іграх очок. Далі йдуть “Монархи”, які 21 жовтня перемогли “Вовків”. Таким чином, сьогодні вже визначилися три фіналисти чемпіонату ДЮЛАФ з флаг-футболу. 4 листопада у Вінниці стане відомий четвертий учасник фіналу.

За матеріалами dulaf.org.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews