Друзі й знайомі Бориса Максим'яка не вірять у версію суїциду

23.10.2017 06:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Абсурдом називають версію самогубства Бориса Максим’яка, якого вчора поховали в Києві, його друзі. Нагадаємо, що застрелений був сином відомого рівненського лікаря-онколога Григорія Максим’яка. Напередодні тіло Бориса Максим’яка було знайдене у Подільському районі Києві з вогнестрільним пораненням. Поряд з ним знайшли помпову рушницю.

Убитий жив у Києві й володів бізнесом, був співвласником автосалону та правового центру нерухомості у Києві. У нього залишилися дружина та двоє дітей. Про це повідомляє "Рівне Вечірнє".

"Господи! Борис і самогубство!... Абсурд! Незалежний, самодостатній, цілеспрямований, сім’янин, щасливий, крутий – і самогубство... Куди котиться світ і брехня наших ментів!" – цитує слова знайомої загиблого "РадіоТрек".

Правоохоронці розглядають версію суїциду, повідомивши, що у кишені загиблого була передсмертна записка. Про це пише РБК Україна, посилаючись на рівненські видання "Рівне вечірнє" і  "Радіо Трек".



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews