У Рівному змагатиметься більше 600 гімнасток на Х ювілейному турнірі «Золота осінь 2017» (Фото, відео)

31.10.2017 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вже через півтора тижні до Рівного з'їдуться художні гімнастки з усієї України на 10 ювілейний турнір "Золота осінь".

Ці змагання вже давно відомі в Україні та є престижними, виступити на яких є чимало бажаючих.

Piccy.info - Free Image Hosting

 - Цьогоріч ми зробили реєстрацію на "Золоту осінь" дуже жорсткою. Тим не менше в нас змагатиметься 62 команди і більше 600 гімнасток. Це наш рекорд. Бажаючих було набагато більше, але можливості їх прийняти поки не маємо, - розповіла очільниці обласної федерації та керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Секретів успіху рівненських змагань дуже простий. З року в рік конкуренція між спортсменками росте. Також організатори завжди готують хороші призи для переможців турніру.

"Між своїми" та в коментарях у соціальних мережах рівненський турнір "Золота осінь" часто називають неофіційним фіналом Чемпіонату України. Для порівняння, на останньому Всеукраїнському офіційному турнірі було 26 команд.

Piccy.info - Free Image Hosting

Слід відмітити, що окрім більше 600 гімнасток у Рівне приїдуть їхні батьки та тренери спортивних клубів. Тобто на три дні майже 2000 людей житимуть в місті, що є, беззаперечно, корисно для інфраструктури Рівного та популяризації художньої гімнастики загалом.

Раніше до нашого міста приїздили і гості із-за кордону та ближнього зарубіжжя, але нині гості просто не витримують конкуренції. Загально відомо, що Україна в художній гімнастиці є однією із найсильніших у Світі.,

Змагання триватимуть у Рівному 10,11, та 12 листопада у традиційному залі ДЮСш №4 на вул. Фабричній, 7.

Нині організатори активно над пошуком спонсорів 10 ювілейного турніру "Золота осінь". Звертатись з питань партнерства можна до Марини Болби за номером 097 603 81 38

Відеозвіт "Золотої осені 2016". Рівне.

Відеозвіт "Кубку весни 2017". Рівне.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews