У садочках Рівненщини проходить веселе свято Осені

Поки дорослі думають про зиму, діти дякують осені

02.11.2017 21:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Свято Осені відзначають у дитячих садочках Рівненщини. І творчості немає меж, як у дорослих – вихователів та батьків, так і у малечі.

В середню групу дитячого садочка художньо естетичного напрямку №12 вчора справді приходила Осінь – висока ставна пані в капелюшку, на якому відображені всі її дари та ще й із кошиком, у якому вона принесла живі дари – овочі та фрукти.

null

 

null

Дітвора до прийому такої поважної гості добре підготувалася: заздалегідь вивчили вірші й пісні, підготували цікаві сценки, в яких персонажами були найнеймовірніші істоти: і вітер-вітровій, і сорока-білобока, і осінні місяці, і популярні овочі, хліб та навіть осінній грибочок був присутній.

null

 

null

В осінньому хороводі для Осені яскравіли як вишиваночки з віночками, так і костюми для імпровізованих образів, або ж просто святковий одяг.

null

 На свято завітало окрім Осені ще багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, братики й сестрички. Наші дитячі заклади для найменшеньких таки мають своє національне обличчя з рідними традиціями. І це тішить.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото зі свята Осені в дитячому садочку художньо естетичного напрямку №12 Людмили Марчук


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews