На Березнівщині відкрили пам’ятну дошку Миколі Саюку

Право відкрити меморіальну таблицю надали синові Героя

02.11.2017 22:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Меморіальну таблицю загиблому в зоні бойових дій на Сході України Миколі Саюку відкрили на фасаді Соснівського НВК, що на Березнівщині. Саме тут колись навчався Микола. Про це повідомляє  рівненська ОДА.

На церемонії відкриття були присутні рідні та друзі Миколи Саюка, представники влади, учасники АТО, волонтери, односельчани, учні школи.

null
Фото РОДА

Право відкрити меморіальну дошку було надано сину Героя – Назарію.

Як зазначила заступник голови Березнівської РДА Ірина Жилінська, загиблий віддав найдорожче – своє життя, захищаючи Батьківщину. Посадовець висловила щирі співчуття рідним Миколи та матері, яка виростила та виховала справжнього патріота України.

Священики освятили меморіальну дошку, а присутні поклали квіти. Усіх загиблих за незалежність України вшановано хвилиною мовчання.

null
Фото РОДА

Нагадаємо, Микола Саюк був активним учасником Революції Гідності. У 2014 році пішов добровольцем в АТО. Керував відділенням зв’язку взводу управління мінометної батареї. Загинув 1 листопада 2016 року при виконанні службових обов’язків в зоні проведення АТО на Донеччині.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews