У Млинові борються з крутіями, які «сплавляють» своє сміття у незрозумілий спосіб

03.11.2017 10:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

У Млинові є чимало хитруватих господарів, які вперто ігнорують укладення договорів на вивезення сміття з комунальним підприємством селищної ради «Комбінат комунальних підприємств. При спілкуванні з фахівцями підприємства вони пояснюють, що непотріб закопують на городах, а «просунуті» хазяї взагалі запевняють, що сміття відвозять до Луцька.

Однак працівники місцевої районки у комунальних підприємствах сусіднього обласного центру не знайшли жодних документально зафіксованих угод із млинівчанами. Газетярі припустили, що ймовірно «економні» жителі райцентру на Ікві самовільно возять відходи на луцькі смітники. Проте і це припущення оперативно спростували.

Найімовірніше, що громадяни, які ухиляються від угод з комунальниками Млинова, зухвало користуються їх послугами без укладення будь-яких договірних стосунків. Тому не дивно, що працівники комунального підприємства активно виявлятимуть лукавих хазяїв і штрафами намагатимуться компенсувати завдані збитки, а відтак навернути крутіїв у законодавче поле. Не виключено, що з деким доведеться з’ясовувати стосунки у суді.

З іншого боку громадянам, які заявляють про закопування сміття на городах-грядках, доведеться показати схрони непотребу працівникам санітарних та екологічних служб, які, власне, і дадуть законну оцінку тим «скарбам».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews