На Сарненщині чоловік вдерся у будинок та накинувся з ножем на жінку (Фото)

07.11.2017 11:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Зловмисник, погрожуючи ножем, вимагав гроші у 50-річної сарненчанки у неї вдома. Жінці вдалося втекти та покликати на допомогу. Чоловіка затримали на місці вчинення злочину, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото з сайту ГУ НП у Рівненській області

Події розгорталися о другій годині ночі учора, шостого листопада, у селі Стрільськ на вулиці Дворецька. Поки господиня спала, сусід з ножем у руках почав бити шибки у будинку, погрожував та вимагав грошей.

Наляканій 50-річній жінці, яка проживає в будинку сама, вдалося втекти через вікно у спальні. Тим часом 58-річний зловмисник вже проник до будинку та почав нишпорити в особистих речах жінки. Його затримали та утримували до приїзду поліції сусіди, які збіглися на крики потерпілої.

null
 Фото з сайту ГУ НП у Рівненській області

 

null
 Фото з сайту ГУ НП у Рівненській області

Поліцейські затримала чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він пояснив слідчому, що втратив самоконтроль та не усвідомлював, що робить.

Зловмиснику вже повідомили про підозру у вчиненні розбою, поєднаного із проникненням у житло, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews