245 тисяч гривень заборгували перед комунальниками жителі Млинова

09.11.2017 22:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Останнім часом у комунальному підприємстві Млинівської селищної ради «Комбінат комунальних підприємств» ґрунтовно проаналізували списки чисельної армії боржників господарства і мимоволі вивели «рейтинг» злісних порушників платіжної дисципліни, так би мовити, у трьох номінаціях.

Отже в номінації «водопостачання і водовідведення», яке в райцентрі зазвичай називають «вода і каналізація», пальму першості утримує житель селища із боргом 8239 гривень. Майже на тисячу гривень відстав ще один млинівчанин: сума його боргу – 7291 гривня. Тому третя позиція «номінанта» із 5754 гривнями на фоні двох «лідерів» виглядає не такою переконливою, хоча її також слід сплачувати.

За квартплату найбільший борг сягнув цифри 2170 гривень . Майже на півтисячі гривень відстав, так би мовити, «срібний» призер із борговим хвостом 1713 гривень. Замикає цю трійку хитрунів власник помешкання із боргом 1083 гривні.

Не така строкатість сум заборгованості за вивезення сміття: тут лідирує хазяїн із сумою 1452 гривні. Буквально сотнею гривень йому поступається ще один лукавець - 1350 гривень. На третій сходинці цього умовного, хоча доволі прикрого п’ядесталу непошани неплатник – його сміттєва недоїмка становить 1083 гривні.

Різні люди, різні суми, але усіх поєднала господарська байдужість, громадянська і моральна безвідповідальність перед надавачем комунальних послуг. Цікаво, що серед злісних неплатників – поважні і шановані в Млинові й навіть у районі персоналії.

Поки що адміністрація підприємства утримується від оприлюднення їх прізвищ в надії, що сумнівна слава їм зайва і вони без розголосу по-тихому заборгованість ліквідують. Дехто із відомих жителів селища вже так вчинив.

Інакше комунальникам нічого не залишиться, як з боржниками судитися, а також «засвітити» їх імена і прізвища. Власне, адміністрація «Комбінату комунальних підприємств змушена буде вдатися до непопулярних, але вимушених кроків із захисту економічного благополуччя свого виробництва, адже платники комунальних послуг заборгували 245 тисяч гривень. Погодьтеся, що сума чимала і неабияк впливає на фінансову стабільність підприємства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews