Рівнянам розкажуть про рекорд на крилі (Фото)

12.11.2017 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

19 листопада о 15:00 у Рівненській обласній бібліотеці в рамках проекту «Жива книга. Людина-сенсація» відвідувачам розкажуть про рекорд на крилі.

Усе почалося з захоплення. Тепер подружжя Якобчуків не уявляє свого життя без польотів. Світлана піднімалася в небо на крилі навіть на третьому місяці вагітності. Після рекордного польоту молода мама поставила перед собою нове завдання - подолати на параплані 200 кілометрову відстань.

«Коли мої ноги торкнулися землі, GPS зафіксував рекордну цифру – 126 кілометрів. Адреналін, ейфорія, радість, піднесення - все змішалося докупи. П’ять з половиною годин напруженої роботи в небі на параплані. Рекорд України є!», - розповідає Світлана Якобчук. 

Як народжувався рекорд України в небі? Чи важко навчитися літати на параплані? Що відчуває пілот під час польотів? Захоплюючі фото та відео, цікаві історії, відверте спілкування про небо, про мрії, про перемоги сучасних Ікарів – про це все розповість подружжя Світлана та Денис Якобчуки.

У другій частині зустрічі Віктор Гаврилюк, академік міжнародної академії оригінальних ідей, продемонструє у залі свої надприродні здібності.

Організатори запрошують усіх охочих до спілкування. Вхід вільний.

 
null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews