На Дубенщині та Млинівщині на могилах трьох загиблих героїв АТО з’явились прапори

14.11.2017 14:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Ідея встановлення флагштоків виникла в Плосківського сільського голови для вшанування героїв та для того, щоб могила учасника АТО була помітна здалеку.
Третій флагшток з жовто-блакитним стягом встановлено 10 листопада на могилі загиблого учасника АТО Петра Полицяка у с. Борбин Млинівського району. Про це повідомляє нформаційний портал м. Дубно.

Учасниками даного заходу стали заступник голови Дубенської райдержадміністрації Наталія Левшенюк, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Чоботар, секретар ГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» Тетяна Філімоненко, Плосківський сільський голова Борис Кочубей, батько Петра Петро Полицяк, мати загиблого учасника АТО Петра Накидалюка Ніла Шатнік, повідомляють у Дубенській райдержадміністрації.

null
Фото Інформпортал м. Дубно

Це третій флагшток з прапором встановлений на могилі загиблого учасника АТО, що проживав на території Плосківської сільської ради. Раніше такі флагштоки були встановлені Володимиру Петренюку, який похований в с. Судобичі та Петру Накидалюку, с. Плоска.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews