Голова Рівненської ОДА нагородив спортсменів-переможців (Фото)

14.11.2017 17:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зустрівся із чемпіонами і призерами України, світу та Європи 2017 року, їх тренерами та вручив сертифікати на грошові виплати.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА
 

У зустрічі взяли участь його заступниця Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук.

Голова ОДА особливо відзначив багаторазового чемпіона України, світу та Європи зі спортивних танців на візках, заслуженого майстра спорту України Івана Сівака. Спортсмен нещодавно завоював «золото» на чемпіонаті світу в категорії «соло». А нещодавно Іван став «Спортсменом місяця» на міжнародному рівні.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

Олексій Муляренко також подякував спортсменам, чиї виступи стали яскравими сторінками в українському спорті.

Серед цих спортсменів видатна паралімпійка Юлія Галінська, яка цьогоріч мала найкращий результат серед жінок на чемпіонаті Європи та Кубку світу з дзюдо серед спортсменів з вадами зору, а також відомий стрілець Олег Омельчук, який виборов «срібло» на чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї та з стрільби кульової, а також посів друге та третє місця в фіналі Кубку світу зі стрільби кульової.

У свою чергу спортсмени та їхні тренери висловили вдячність керівництву Рівненщини за підтримку галузі та відзначили, що з великою надією чекають на спорткомплекс у Рівному, адже сьогодні в області обмаль місця для занять спортом, до того ж не має можливостей для проведення змагань міжнародного рівня.

За матеріалами прес-служби Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews