На Рівненщині рятувальники тричі за добу відкачували воду із підтоплених господарств

15.11.2017 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора, 14 листопада, в Рівненській області за минулу добу рятувальники тричі надавали допомогу громадянам по відкачуванню води із підтоплених господарств.

Так, о 10:00 в с. Мельниця Сарненського району, по вул. Садовій, рятувальники  7-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області надавали допомогу населенню по відкачуванню води із підтоплених присадибних ділянок та погребів.

Того ж дня о 10:09 в с. Біловіж Рокитнівського району по вул. Центральній бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області надавали допомогу по відкачуванню води з присадибної ділянки місцевого жителя.

О 10:10 в с. Малатин Гощанського району по вул. Шевченка рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області надавали допомогу по відкачуванню води з підвалу будівлі сільської ради.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews