Кого відзначив Прем’єр-міністр України

15.11.2017 19:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Аграрії Рівненщини підсумували господарський 2017 рік та визначили лідерів у галузі. З Днем працівників сільського господарства, яке відзначають у третю неділю листопада, їх привітав голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. 

Найкращі підприємства за професіоналізм отримали відзнаки Прем’єр-міністра України, Рівненської ОДА та облради.

Як повідомила директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Надія Переходько, обсяги продукції сільського господарства з початку року зросли на 3,5 % в порівнянні з минулим роком. Найкращими стали товаровиробники Млинівського, Радивилівського та Рівненського районів. А на Поліссі – Березнівщина та Сарненщина.

null
Фото з сайту Рівненської ОДА

В цілому за темпами приросту продукції агропромислового комплексу Рівненщина увійшла в 10 найкращих серед усіх регіонів України.

Лідером у галузі молочного скотарства є ПП «Агро-Експрес-Сервіс» Млинівського району. Підприємство випускає майже половину усього молока в області.

У галузі птахівництва передовим є агрокорпорація «Крупець» Радивилівського району. На ньому утримується майже половина від усього поголів’я птиць в області.

Найвищих показників у господарській діяльності досягли фермерські господарства «Влада» Млинівського району. Підприємство спеціалізується на виробництві широкого асортименту овочів – більше 10 сортів і видів капусти, моркви, столового буряка, картоплі.

Більше про найкращі агропідприємства області читайте на сайті Рівненської ОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews