Людям знесли гаражі. Альтернативи не запропонували

А відтак обурені рівняни прийшли щукати правди на сесію міської ради

16.11.2017 07:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна
На сесію міської ради прийшли обурені власники тих гаражів по вул.Макарова 4, які знесли рішенням виконкому. Люди мали де ствити авто, а тепер н мають. Тому й незадоволені. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Назарій Поліщук. 
«Зрозуміло, для багатьох сімей авто є не засобом пересування, а заробітку. Як на мене, гаражі рано чи пізно варто було демонтувати, але лише після того, як люди були б забезпечені альтернативними місцями для паркування автомобілів», – пише депутат і пропонує вихід із ситуації.
null
Фото з мережі Інтернет
«По доброму, біля кожного багатоквартирного будинку мають бути передбачені паркувальні місця, не менше 60% від числа квартир. Якщо не забезпечувати людей місцями для паркування автомобілів, то газони усі будуть розбиті, а проїзди між будинками заставлені автомобілями.
З часом ця проблема ставатиме все гострішою. Єдиним виходом є будівництво комунальних парковок поблизу житлових масивів», – переконаний  Назарій Поліщук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews