Футзальний вікенд у Рівному на будь-який смак: розклад матчів та відеотрансляції

17.11.2017 18:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Надзвичайно насиченими будуть найближчі вихідні у Рівному для любителів футзалу. Матчі на будь-який смак, які задовольнять найвибагливіших уболівальників. "Екстра-ліга", "Юнацька Екстра-ліга", "Чемпіонат міста Рівного", "Аматорська футзальна ліга Рівненської області" все це, і в одному місці. Повний розклад матчів, суддівські призначення та відеотрансляції поєдинків... плануйте вихідні! 

Відразу додам, що усі матчі відбудуться у Спорткомплексі "ДЮСШ-4".

Футзальний марафон стартуватиме вже сьогодні, у п'ятницю 17 листопада о 16:30 відбудеться матч юнацької "Екстра-ліги" між "ДЮСШ-4" та Збірною Харківської області, повторна гра цих команд пройде в суботу о 10:00. Юнацька Екстра-ліга - це новостворений турнір Асоціацією Футзалу України, хоч він потрібен був вже дуже давно. Рівненська команда під керівництвом Андрія Мозерова перші матчі в цих змаганнях у Хмельницькому програла, щоправда, варто відзначити, що більшість рівнян, які захищають честь нашого міста в цьому чемпіонаті, ще занадто юні для таких змагань, а тому, команда, як то кажуть, працює на перспективу. 

Відеотрансляція першого матчу: 

Відеотрансляція другого матчу:  

Відразу після суботньої гри, далеко розходитись від "ДЮСШ-4" не варто. Адже, о 13:00 там відбудеться дуже принциповий матч української "Екстра-ліги". Західноукраїнське дербі між МФК "Кардинал-Рівне" та львівською "Енергією"

Відеотрансляція: 

Після невеликої перерви, з 17:00 суботи, і, як то кажуть, "аж до перемоги" аматорські команди гратимуть четвертий тур Чемпіонату Рівного з футзалу. З повноцінним переліком матчів ви можете ознайомитися на сайті Футбольний клуб "Славія" Рівне.

Неділя та понеділок пройде під знаком Аматорської футзальної ліги Рівненщини. 19 листопада з 17:00 в ДЮСШ-4 відбудеться п'ять матчів. На прохання діючих чемпіонів та за згодою суперника шоста гра пройде в понеділок у Костополі.

Перша Ліга
19 листопада (неділя) ДЮСШ-4
17.00 Граніт-Хімік  – Штанга – Кравцов Павло,Самков Віктор
18.00 Квартал – Рівнегаз – Кравцов Павло,Самков Віктор
19.00  Рівне 112 – Реал-Рівне – Дзюра Володимир,Самков Віктор
20.00 Сантос -Комфорт-Сервіс – Мамчур Наталія, Дзюра Володимир
21.00  DERBY-Поліська Січ – Мамчур Наталія, Дзюра Володимир

20 листопада (понеділок) м.Костопіль
Свиспан-Костопіль – Рівнеобленерго  –  Дзюра Володимир, Мамчур Наталія

Друга Ліга
19 листопада (неділя) ДЮСШ-4
16.00 Простір – ДЮСШ-4 – Кравцов Павло, Пархочук Юрій
20 листопада (понеділок) ДЮСШ-4
20.15 Ювілейний – Інваспорт – Очко Олександр, Пархомчук Юрій

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ: 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews