Над Рівненщиною літали вертольоти армійської авіації (Фото)

17.11.2017 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівненському загальновійськовому полігоні відбулись масштабні заходи бойової підготовки із залученням вертолітних ланок Мі-24 та Мі-8 всіх бригад армійської авіації Збройних Сил України.

null
Фото: підполковник Віктор Шубец

Як повідомив начальник армійської авіації командування Сухопутних військ льотчик-снайпер полковник Ігор Яременко, відбувся заключний етап конкурсу на кращу вертолітну ланку Збройних Сил України.

Екіпажі бойових та транспортних вертольотів довели, що вони цілком готові діяти автономно в інтересах наземних підрозділів та виконувати весь спектр завдань покладених на армійську авіацію, зокрема, свою професійність та ефективність у використанні всього арсеналу наявного озброєння за різних умов обстановки, — підкреслив керівник зборів.

null
Фото: підполковник Віктор Шубец

За результатами виконання індивідуальних та групових завдань конкурсу на кращу вертолітну ланку Збройних Сил України, буде визначено кращу вертолітну ланку Мі −24 та Мі-8, які окрім відомчих нагород, отримають грошові призи.

Про це повідомляє прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівненській області 

підполковник Віктор Шубец


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews