Ні з Млиновом, ні з Рівним село Певжа Млинівського району транспортного сполучення не має

А все через дорогу. Вірніше – через її відсутність

18.11.2017 08:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

Цікава ситуація склалася з перевезенням пасажирів у селі Певжа Млинівського району. На цей час у село доїжджають лише маршрутки з Луцька, а ось із районним центром транспортного сполучення немає. До речі, жителі Певжі «відрізані» також і від Рівного.

На цей час проведена тендерна процедура на визначення переможця на право перевезення пасажирів із Певжі. Однак коли перевізник-переможець випробував стан дороги, якою маршрутка перевозитиме пасажирів, то в нього руки опустилися і після успішного тендеру ейфорія згасла миттєво. Отож тепер жителі Певжі знову мають проблеми з доїздом до Млинова і Рівного, тобто їхні клопоти так і залишилися невирішеними.

Якщо відверто, то мало знайдеться підприємців-перевізників, які на певжівській «трасі» захочуть ризикувати транспортними засобами. Але ж людей у селі не припнеш? І селяни з Певжі стукають у всі двері, за якими можна знайти вихід із давнього транспортного кута…

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews