У Степані стріляли у вікно селищної ради

19.11.2017 23:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Про постріл у вікно Cтепанської селищної ради Сарненськогго району Рівненщини повідомив депутат Сарненської райради Богдан Лазарчук, написавши з цього приводу пост у мережі Фейсбук. Чоловік заявляє, що стріляли із травматичної зброї – знайшли кулю. Про те, що в результаті пострілу пошкоджено склопакет, пише Північ-інфо.

Зі слів депутата, в результаті пострілу ніхто не постраждав. На місці працюють відповідні служби. Вочевидь стріляли у прапор. Своє радикальне повідомлення щодо цієї події чоловік залишив у соцмережах:

«Сьогодні вночі якась наволоч стріляла у вікно Степанської селищної ради, яка ще в 2015 році визнала Росію агресором. Побратими, давайте разом знайдемо цю істоту і накажемо за умовами військового часу. Хлопці патріоти! Невже Ви не зможете знайти того, хто зневажає Вашого Голову і ставить під сумнів всі наші потуги із вшанування Героїв Майдану і Війни з Московією? Вона (наволоч) стріляла в Наш прапор. Давайте разом покараєм її!»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews