Учні Рівненського обласного ліцею примірювались, як працюватимуть у Раді Європи

21.11.2017 08:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко – член української делегації  в Конгресі місцевих і регіональних Влад Ради Європи.

Завітавши до вихованців Рівненського обласного ліцею, посадовець розповідала про особливості функціонування Ради Європи та її структуру, про завдання та роботу української делегації. Йшлося про імідж нашої держави, який він є та як його поліпшувати, вирішуючи актуальні політичні, економічні та культурно-освітні питання. 

null
Світлана Богатирчук-Кривко. Фото РОДА

Ліцеїсти обласного ліцею - молодь з ативною життєвою позицією, чимало із присутніх хочуть в Європі навчатися. Тож не дивно, що розповідь пані Богатирчук-Кривко викликала у них  такий великий інтерес. Свідченням цьому - їхні численні запитання. 

Молодь цікавила робота Ради Європи, як вирішуються складні дискусійні проблеми, яким є ставлення до України та анексії Криму, які ресурси використовує українська делегація для розв’язання складних питань і прийняття рішень.

null
Фото РОДА

Ліцеїсти отримали можливість поспілкуватися не лише з фахівцем-управлінцем, політиком, але й людиною, яка має чітку патріотичну позицію, дбає про розбудову не лише області, але й держави.

«Європейська Україна народжується: в муках, ціною крові, ціною величезних інтелектуальних зусиль.  Зрештою, європейці усвідомили, що Україна – це Європа, і так мусить бути завжди. Це єдиний логічний підсумок», – резюмувала  Світлана Богатирчук-Кривко.

 За матеріалом Рівненської ОДА

  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews