Розсувні чи відкатні ворота? Обираємо функціональний механізм у Львові разом із brama-market.lviv.ua(R)

21.11.2017 12:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Існує декілька різновидів вуличних воріт, і вони мають певні відмінності. Для того, щоб обрати оптимальну конструкцію, треба розглянути її основні характеристики. Визначити, яка ворітна система відповідатиме всім критеріям замовника і підійде якнайкраще, допоможе «БРАМА МАРКЕТ».

В’їзні вуличні ворота, що розсуваються. Які вони?

Конструкція такого типу є найбільш знайомою та звичною. Вона складається з двох стулок (іноді – навіть з однієї), які утримуються на петлях. Дізнаємось, які характеристики має дана система.

null
Фото з салону «БРАМА МАРКЕТ» у Львові

Безпека. Якщо ви випадково забули свій пульт дистанційного керування – відкриття воріт з боку вулиці буде неможливим. Для того, щоб їх відчинити, вам доведеться зайти у двір та за допомогою спеціального ключа відімкнути ворота вручну. Варто зауважити, що конструкцію нескладно вибити, врізавшись у неї на автомобілі.

Шум. Автоматичні ворота цього типу працюють майже нечутно, звук іде лише від електроприводу та редукторів. 

Простір. Полотна даної конструкції під час відкриття/закриття будуть займати місце на вулиці (приблизно 2 метри). Це небагато, та якщо механізм буде відчинятись всередину двору, він може спричинити деякі незручності.

Стійкість. В умовах штормового вітру автоматика конструкції, що має велику площу, може виходити з ладу: електропривід час від часу не витримуватиме тиску.

Автоматичні приводи. На розсувні вуличні ворота встановлюється два мотори та два редуктори, чотири кінцевих вимикачі, дві пари «гвинт-гайка» та панель керування системою.

Користування в умовах відсутності електроенергії. Обидва приводи мають систему розблокування.

Що являє собою відкатна конструкція?

Відкатні ворота – це полотно, яке за допомогою спеціального механізму від’їжджає вбік уздовж паркану, відкриваючи або закриваючи проріз. Дізнаємось, чи краща така система за розсувну і чим від неї відрізняється.

null
Фото з салону «БРАМА МАРКЕТ» у Львові

Безпека. Відкатні консольні ворота також неможливо відчинити зовні без пульта ДК. Зробити це можна так само: потрібно зайти у двір та відкрити їх вручну, використавши ключ. Існує можливість зробити систему більш безпечною, встановивши додатковий захисний короб для приводу. Вибити полотно, в’їхавши у нього автомобілем, буде складніше у порівнянні з розсувною конструкцією.

Шум. Механізм працює не дуже тихо, але це можна виправити, встановивши полімерну зубчату рейку та ролики.

Простір. Панель відкочується уздовж паркану у дворі, тож вона займатиме приблизно 6 метрів місця у площині забору.

Стійкість до вітру. У закритому вигляді полотно чинить опір сильним поривам без усіляких зусиль.

Автоматичні приводи. На відкатні ворота у двір встановлюється один мотор, один редуктор, один кінцевий вимикач, одна пара «зубчате колесо – рейка» та панель, що керує механізмом. Така система є більш надійною, бо складається з меншої кількості елементів і має нижчу вірогідність повністю вийти з ладу.

Користування в умовах відсутності електроенергії. Конструкція обладнана пристроєм для розблокування приводу.

Підіб’ємо підсумки

З огляду на характеристики вуличних воріт, brama-market.lviv.ua може зробити висновок, що відкатна система має низку переваг у порівнянні з розсувною.

  • По-перше, її полотно займає менше корисного простору у дворі.
  • По-друге, відкатний механізм відрізняються стійкістю до несприятливих кліматичних умов.
  • По-третє, приводи, які на них встановлюються, є набагато надійнішими.

Як придбати відкатні ворота у Львові?

Для того, щоб замовити ворітну систему, звертайтесь до наших менеджерів за телефонами +38 067 348 83 99 та +38 050 160 4611. Вони миттєво розрахують ціну та проконсультують з усіх питань. Завітайте до салону «БРАМА МАРКЕТ» у Львові  за адресою: вул. Тичини, 2а, офіс 9, та отримайте персональну знижку!

null

 

 Салон "БРАМА-МАРКЕТ" у Львові: https://brama-market.lviv.ua/#callback

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews