Нагрудним знаком «За відвагу у надзвичайній ситуації» нагородили майбутнього рятувальника з Рівненщини (Фото)

22.11.2017 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сміливця з Рівненщигин Віктора Вежиченко родом з с. Підгайці, Млинівського району, курсанта Національного університету цивільного захисту України, нагородили нагрудним знаком «За відвагу у надзвичайній ситуації». 

Віктор Вежиченко після виникнення надзвичайної ситуації на складах боєприпасів у військовій частині А-1352 (м. Балаклія Харківської області) у складі зведеного загону Національного університету цивільного захисту України залучався до проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт: 1-го квітня 2017 року у військовому містечку в/ч А-1352 та 8-го квітня 2017 року в м. Балаклія.

Під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт в м. Балаклія, на чолі відділення, виконував роботи з підвищеною небезпекою по розборці будівельних конструкцій, щодо уникнення руйнування будівлі. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт забезпечував евакуацію населення з аварійної та прилеглих будівель, проводив очищення території від дії вторинних проявів надзвичайної ситуації.

Молодий чоловік проявив розумну ініціативу та забезпечив дотримання вимог безпеки праці особовим складом відділення. Дії сержанта служби цивільного захисту Вежиченка Віктора щодо організації роботи підпорядкованого відділення, характеризують його як сформованого фахівця в галузі цивільної безпеки.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 

null
Фото ГУ ДСНС України у Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews