На Рівненщині у селі Обарів добудовують дитсадок (Фото)

22.11.2017 18:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині тривають останні приготування до відкриття 4-х нових груп. За декілька тижнів дошкільний заклад зможе прийняти до сотні діток.

До цього в Обарівській сільраді не було повноцінного садочка, а заклад з  короткотривалим перебуванням не давав змоги охопити усіх дітей дошкільною освітою.

«Це один із об’єктів, що фінансується Державним фондом регіонального розвитку. Цьогоріч на заклад спрямували понад 9 мільйонів бюджетних коштів. Дитсадок вже готовий на 90%», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

За його словами, в дошкільному закладі завершують штукатурити стіни, завозять меблі, монтують сантехніку. На подвір’ї буде 4 дитячих майданчики та один спортивний. Активно триває робота з облагородження території: викладають бруківку, встановлюють паркан.

Зовні дошкільний заклад матиме яскравий дизайн – вікна з різнокольоровим обрамленням.

Загалом цьогоріч за кошти Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування будують та ремонтують 14 соціальних об'єктів області, а це школи, дитсадки та лікарні. Деякі з них вже завершили, а частина чекає на відкриття.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null
Фото прес-служби РОДА

 

null
Фото прес-служби РОДА

 

null
Фото прес-служби РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews