У Здолбунові хочуть оновити водопровідні та теплові мережі

23.11.2017 18:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Здолбунівська міська рада збирається купити прилади для пошуку витоків води водопровідних мереж у Здолбунові. Імовірно, придбають їх у столичної компанії ТОВ «НВП «ЕНЕРГІЯ 3000».

Як повідомляють на сторінці Здолбунівської міської ради у Фейсбук, придбання даних приладів передбачається проектом Програми підтримки комунальних підприємств та розвитку міста Здолбунів на 2018 рік.

У міськраді переконані, що такі прилади вкрай необхідні міським комунальним підприємствам, адже водопровідні та теплові мережі в Здолбунові старі і можуть дати тріщину в будь який момент. Витік води неодмінно треба шукати і усувати. Адже крім матеріального збитку, ще й знижується тиск в магістралі, а це погіршує процес доставки води споживачеві.

Тож сьогодні у стінах міської ради відбулася презентація продукції даної компанії. Представники ТОВ «НВП «ЕНЕРГІЯ 3000» представили працівникам апарату Здолбунівської міської ради, депутатам міст Здолбунів та Рівне, а також із сусідніх районів.

null
Фото зі сторінки Здолбунівської міської ради у Фейсбук

 

null
Фото зі сторінки Здолбунівської міської ради у Фейсбук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews